Τηλ.2294 091484 email: info@damianbikes.gr

Το κάταστημα

Είμαστε στον χώρο του ποδηλάτου απο το 1979. Στην Νέα Μάκρη λοιπόν, σε έναν χώρο 40τ.μ. ξεκινήσαμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Με συνέπεια και σεβασμό, 40 χρόνια, στηρίζουμε το ποδήλατο και τον καταναλωτή. Έτσι σήμερα έχουμε φτάσει να διαθέτουμε πάνω από 2000 προϊόντα και τουλάχιστον 200 ποδήλατα ετοιμοπαράδοτα.

Για εμάς το κατάστημα Damianbikes.gr δεν αποτελεί μόνο χώρο εργασίας αλλά κομμάτι της ζωής μας. Εμείς σας εξυπηρετούμε, εμείς σας επισκευάζουμε τα ποδήλατα και εμείς είμαστε κοντά σας για ό,τι χρειαστεί το ποδήλατο σας.

Τρεις γενιές τώρα, βρισκόμαστε εδώ σαν οικογένεια μεγαλώνοντας μαζί του.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες απο 50 εταιρείες, επώνυμες για την αξιοπιστία και τα προιόντα τους, και εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προιόντων και των υπηρεσιών μας.

Στο κατάστημά μας, στην Νέα Μάκρη, Λιβυσίου 1, θα βρείτε ένα ολοκληρωμένο κατάστημα ποδηλάτων, θα ενημερωθείτε για τις λύσεις που σας ταιριάζουν και πάνω απ’ όλα θα εξυπηρετηθείτε από εμάς τους ίδιους.

Θα διαλέξουμε μαζί το ποδήλατο που σας ταιριάζει, θα σας προτείνουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ και θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση για να επισκευάσετε το ποδήλατο σας.

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Σάββατο: 9:00 – 20:00

Κυριακή: 9:00 – 13:00